Varmepumper

Varmepumper

En luft-til-luft varmepumpe er den oplagte erstatning, hvis du i forvejen opvarmer med gas, olie, træpiller eller el, og ønsker en besparelse på varmeregningen såvel som i klimaregnskabet.
En varmepumpe er nemlig en meget miljøvenlig opvarmningsform, og så kan den tilmed dække et boligareal på helt op til 180 m2.

Hos JGS Automatic forhandler vi en lang række af luft-til-luft varmepumper i høj kvalitet. Med mere end 20 års erfaring inden for varmepumper, står vi klar til at guide dig gennem hele processen, så du får præcis den varmepumpe, som passer til dit behov, hvad end du skal bruge den i dit hjem, fritidshus eller på kontoret.

Vi sørger for at din nye varmepumpe bliver installeret korrekt, og at den bliver placeret bedst muligt, for at opnå den største energieffektivitet. Derudover yder vi både fejlfinding og lovpligtige serviceeftersyn på varmepumper såvel som klimaanlæg.

Hvordan virker en varmepumpe?

Luft-til-luft varmepumper fungerer ved hjælp af en avanceret køleteknologi, som omdanner luftens energi til varme, og herefter sender varmen i cirkulation i hjemmet. Denne opvarmningsform er langt mere energieffektiv end både gas, træpiller og olie, og er dermed en økonomisk fordelagtig løsning, som samtidig mindsker klimabelastningen.

Luft-til-luft varmepumperne er som oftest installeret med et indbygget støv- og allergifilter, som bidrager til et sundt og rent indeklima og er perfekt, hvis man f.eks. lider af støv- eller pollenallergi. Samtidig kan varmepumperne anvendes som aircondition på de varme sommerdage, så dit hjem, sommerhus eller kontor kan bibeholde den ønskede temperatur – hele året rundt.

Kan jeg få en varmepumpe?

Vores varmepumper er velegnede til både helårshuse, fritidshuse, butikker og kontorer. Der findes også specialmodeller velegnet til det snavsede miljø på autoværkstedet eller lignende. Varmepumperne kan dække boligarealer på helt op til 180 m2, og de kan ligeledes opvarme til den ønskede indendørstemperatur, ved udetemperaturer på ned til -25 grader.

Hos JGS Automatic er vi autoriserede Mitsubishi forhandlere, hvilket har givet os et indgående kendskab til Mitsubishis nyeste generationer af varmepumper. Med en lang levetid og en fordelagtig driftsøkonomi pakket ind i et moderne og elegant design, er det vores foretrukne produkt, når vi rådgiver vores kunder om varmepumper.

Ønsker du at vide mere om vores produktsortiment, eller vil du have et uforpligtende tilbud, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til Jan Skovgaard på tlf. 30258901 eller mail: info@jgs-automatic.dk

Ønsker du yderligere tekniske detaljer omkring vores produkter, er du velkommen til at besøge vores leverandørs hjemmeside ved at klikke her  

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.